Adviseren, berekenen & monteren!

BROBOOR adviseert, berekent en monteert voor u een complete duurzame verticaal gesloten energiesysteem. Van het begin tot het einde van het (bouw)proces adviseren en begeleiden wij uw om zo tot een optimale werking van het bronsysteem te komen. Daarbij verzorgen wij ook alle berekeningen die nodig zijn om een woning te kunnen verwarmen en te koelen.

BROBOOR is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van warmtepomp installaties en heeft hier al 15 jaar ervaring mee. Wij adviseren, ontwerpen, boren de bodembron, monteren eventueel de warmtepomp, en onderhouden de warmtepomp. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis comfortabel kunt verwarmen en koelen, en tegelijk zoveel mogelijk energie (en dus geld) bespaart. Broboor verricht, indien noodzakelijk een grondig vooronderzoek. Doormiddel van de Quick scan wordt de haalbaarheid van het project onderzocht. Voor de benodigde bodemanalyse maken wij gebruik van diverse databases.

BROBOOR werkt volgens de geldende voorschriften en verzorgt, indien gewenst, het afwikkelen van formaliteiten, zoals bijvoorbeeld de meldings- en/of vergunningsaanvraag van het verticaal gesloten energiesysteem. BROBOOR levert vakwerk op maat, geeft goede adviezen en maakt gebruik van modern en professioneel materiaal. Voortdurende zijn wij opzoek naar nieuwe uitdagingen. Daarbij behoort eventueel ook het leveren en/of plaatsen van de warmtepomp.

Voor de oplevering wordt het gehele aardwarmtesysteem afgemonteerd tot in de woning. BROBOOR beschikt over alle vereiste certificeringen om bodembronnen te mogen aanleggen (BRL 2100, 11000) en om alle type warmtepompen te kunnen aanleggen (BRL 6000-21). Elk jaar wordt onze vakkennis en kunde gecontroleerd.

Het werkgebied van BROBOOR is niet onbeperkt groot. In de praktijk werken we in Nederland in heel Brabant, Zeeland en Noord-Limburg en een stukje Zuid-Holland (de regio onder Rotterdam- Dordrecht).

Tenslotte staat BROBOOR garant voor een hoog kwaliteitsniveau en een uitstekende service.

BROBOOR vernieuwd en vooruitstrevend!

Een kijkje op de werkplaats

Scroll naar boven