Het juiste adres voor grondboringen!

Grond en grondwater zijn kwetsbare elementen. Daarom is het belangrijk dat grondboorwerkzaamheden vakbekwaam uitgevoerd worden BROBOOR verricht alleen grondboringen voor verticaal gesloten energiesystemen.

Ontwikkelingen

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelen geweest op het gebied van grondboringen, oftewel  bronboringen. Deze ontwikkelingen hebben betrekking op materiaal en productie, als op kwaliteitsboringen ten behoeve van de aardwarmte-techniek.

BROBOOR volgt de vernieuwingen op de voet en heeft zich niet alleen geprofileerd als professioneel grondboorbedrijf, maar richt zich ook verder tot allround adviseur en leverancier aardwarmtevoorzieningen.

Werkzaamheden

BROBOOR voert vooraf aan de boring een bodemonderzoek uit. Na de uitgevoerde bodemanalyse kunnen wij bepalen hoeveel boormeters wij nodig hebben om een goed werkend bronsysteem te krijgen, tevens kan dan ook de boordiepte bepaalt worden van het bronsysteem. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van een deskundige boormeester en monteurs. Mede  door onze ervaring, professionele aanpak en grondige kennis van de benodigde boorgegevens, kunnen  wij een goed eindproduct afleveren. Onze gespecialiseerde boortechnieken en efficiënte manier van werken, geeft en duurzaam resultaat.

Materiaal

BROBOOR maakt gebruik van geavanceerd materiaal dat goed onderhouden wordt. Onze boorstelling is compact en bied een groot aantal mogelijkheden. Zo kunnen wij bronnen boren tot een diepte van 100 meter. Door gebruik te maken van een lichtgewicht boorinstallatie, treedt er een minimale verstoring van de omgeving op en kunnen we zelfs boren op moeilijk bereikbare locaties. Als de bronnen eenmaal geboord zijn,  neemt de bron erg weinig ruimte in, zodat er dan geen sprake van hinder voor de omgeving is.

Tot slot

Een bronboring is een eenmalige investering, daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken om een goed werkend bronsysteem te krijgen.

BROBOOR is betrouwbaar, biedt oplossing op maat, brengt up-to-date materieel mee en beschikt over vakkundige boormeester.

Dit alles resulteert in een vakkundig aangelegd van bronsystemen. Daardoor kunnen wij 10 jaar garantie aanbieden, mits u het verticaal gesloten energiesysteem periodiek door ons laat controleren.

Direct sparren over onze mogelijkheden?

Scroll naar boven